WORKSHOPS


Kender du som leder til vigtigheden af at lytte?

Savner du konkrete redskaber til at blive en bedre lytter?

På workshoppen ‘Kunsten at lytte’ lærer du via musikken et nyt sprog at kende og får præcise og konkrete redskaber til lære at lytte. Til dig selv, dine medmennesker og den omgivende verden.

Med udgangspunkt i musikken trænes evnen til at lytte og på kort tid opnås et nyt sprog at tale udfra. Et præcist og konkret sprog hentet fra musikkens verden, som lader os tale ud fra os selv, ud fra hvem vi er uden brug af buzzwords og distancerede formuleringer.

Med dette musiske sprog kan emner som ledelse, værdier, identitet, strategi og kommunikation diskuteres og anskues fra helt nye vinkler. Hele tiden med musikken som inspiration og læringsplatform.

Aristoteles har sagt: ‘It is the metaphor that produces most knowledge’. Og netop musikkens sprog er metaforisk. Og med dette metaforiske sprog opstår muligheden for nytænkning, forandring og udvikling for den enkelte, og dermed for en hel virksomhed.

‘Kunsten at lytte’ udbydes til alle typer og størrelser af virksomheder og organisationer og kan afholdes enten på virksomheden eller i Keynotes smukke lokaler på Skabelonloftet.

Denne æstetiske perle på toppen af B&Ws gamle bygning danner den perfekte ramme for inspirerende og intensiv læring for grupper på 10 til 60 deltagere. De smukke omgivelser med panoramaudsigt over Københavns Havn, brændeovn og masser af historie giver ro til fordybelse og refleksion og tilbyder et ofte tiltrængt afbræk fra de vante omgivelser.

Max 60 pers.
Lokalet forsynet med AV-udstyr.
Forplejning kan arrangeres.

Skriv for yderligere oplysninger samt pris.