NYHEDER


💥 NY WORKSHOP 💥 

PAUSEN – en del af et bæredygtigt, balanceret arbejdsliv 🌱♻️

Hvad skaber en pause? Hvad sker der, når vi ikke tager dem? Langt de fleste ønsker sig brændende flere af dem, men hvorfor er de så så svære at få taget (alvorligt)? Og hvorfor synes vi ofte, at vi skal legitimere en pause? 

Knap en halv mio. danskere lider af stress. En del af forklaringen ligger i den manglende pause, korte som lange, hvor kroppen og sindet ikke får mulighed for at bearbejde, restituere, hvile og samle energi til næste opgave. 

Naturen har årstiderne  🌿 🌾🍁 ⛄ Den gror og producerer, den hviler og restituerer. 

I musikken er pause en hel essentiel del af udtrykket 🎵 Både i løbet af en stykke, så man giver plads til de andre stemmer; mellem satser, hvor alle kan omstille sig til et nyt udtryk, tempo, styrke osv. Selv i et solostykke, er der pauser, – ellers ville det ikke være musik. Uden pausen, ville vi ikke kunne holde ud at lytte. Uden pausen ville musikerne ville spille sig flade, og det ville kunne høres med det samme på den slidte klang og den manglende præcision. 

Med inspiration fra musikkens verden og med et indblik i hjerneforskningens resultater arbejder vi struktureret med 

👉konkrete tiltag til at skabe rum for pauser

👉egen struktur for de forskellige typer pauser

👉Indhold til pauserne

👉værktøjer til implementering i hverdagen

PAUSEN udbydes som 1 eller 2 dages workshop for op til 30 deltagere. Det afholdes i naturskønne omgivelser, så du får en tiltrængt pause fra hverdagen.  

info@keynote.dk

www.keynote.dk

#pause #bæredygtigtarbejdsliv #sustainability

MUSIKALSK FEJLKULTUR
Hvordan har klassiske musikere at gøre med fejl, når der er et helt fast partitur at forholde sig til med et defineret ´rigtigt og forkert´? Alle mennesker laver fejl uanset hvor fagligt dygtige de er. Men hvad gør det at spille en fejl ved os selv og vores kolleger? Og hvordan skaber vi et rum, hvor der er plads til fejl, men hvor de ikke stopper fremdriften?
Under en koncert stopper vi jo ikke op, til trods for, at der bliver spillet småfejl rundt omkring. Med workshoppen Musikalsk Fejlkultur kan I lade jer inspirere af professionelle musikere, få indblik i, hvordan de arbejder, hvad der skaber psykologisk tryghed i prøvearbejdet, – og hvad der skaber det modsatte!
Kontakt Keynote for yderligere information.